Kluis gestolen uit woning in Poortvliet

zaterdag 16 september 2017

Poortvliet - Woensdag 13 september jl. zijn dieven een woning aan de Stoofstraat binnengedrongen en hebben de woning doorzocht. Er is onder andere een kluis met inhoud meegenomen.

De inbraak is ’s middags rond 14.30 uur ontdekt door één van de bewoners. De dieven hebben aan de achterzijde van het pand tuindeuren geforceerd en zijn vervolgens naar binnen gegaan. In de hele woning is gezocht naar kostbaarheden. De bewoners missen een kluis met persoonlijke papieren en sieraden. Ook is geprobeerd om een auto uit de garage mee te nemen. Dit is echter mislukt. Daarnaast is nog een notebook ontvreemd. 

Door de politie is sporenonderzoek gedaan in de woning. Ook zijn mensen in de buurt bevraagd of zij die dag tussen 07.45 en 10.00 uur iets bijzonders hebben gezien in de straat of op de Tolweg (de vermoedelijke vluchtroute). Hebt u informatie en nog niet met een agent gesproken tijdens het buurtonderzoek? Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen