Politie zoekt eigenaren mogelijk gestolen fietsen

vrijdag 31 maart 2017

Bergen op Zoom - Donderdagavond werd in een woning aan de Narcissenveld een man aangehouden vanwege een gestolen fiets.

De politiemeldkamer kreeg rond 18.45 uur een melding dat een man aan de Narcissenveld op een gestolen fiets was gestuit. De melder wilde deze fiets kopen aan de hand van een advertentie op internet. Tijdens controle van het framenummer via de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer bleek dat de fiets was gestolen. De aspirant koper verliet de woning en belde de politie.

Agenten gingen op onderzoek uit en troffen de bewoner aan. Hij bekende dat hij een fiets had willen verkopen en dat hij de fiets daarna snel bij een supermarkt had gezet. De man werd aangehouden en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht, waar hij werd ingesloten. 

Voordat de man naar het cellencomplex werd gebracht, wees hij de fiets aan, die bij de supermarkt was geplaatst. De fiets werd in beslag genomen.

In de woning, in een schuurtje op de galerij, in een schuurtje aan de zijkant van de woningen en beneden bij de galerij werden acht fietsen aangetroffen, die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Op een na waren het vrij nieuwe fietsen van hetzelfde model. De fietsen stonden in het politieregistratiesysteem niet als gestolen geregistreerd. Voor verder onderzoek werden de fietsen in beslag genomen en naar het politiebureau in Bergen op Zoom gebracht.

De politie is op zoek naar de eigenaren van de fietsen. De afbeeldingen van de foto's staan in een opsporingsbericht. Herkent u uw fiets? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 - 1220 7006. Of loop even binnen (tijdens openingstijden) in het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan 9. Zaaknummer 2017072628.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen