Tweetal aangehouden na winkeldiefstal

donderdag 26 januari 2017

Bergen op Zoom - Dinsdagmiddag werd bij een winkel aan de Drebbelstraat een winkeldief op heterdaad aangehouden.

Het incident gebeurde rond 17.30 uur. De diefstal werd door twee mannen gepleegd, die probeerden te vluchten. Een 40-jarige man uit Bergen op Zoom werd gelijk na de ontdekking op de parkeerplaats door omstanders overmeesterd. Hij bleek een mes bij zich te hebben. Hij is aan de politie overgedragen en voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht en zit sinds die tijd vast. De tweede dader wist op een fiets te ontsnappen. De mannen hadden voor ruim 200 euro aan bouwmaterialen gestolen.

De politie is een onderzoek gestart naar deze winkeldiefstal. Deze leidde vervolgens woensdagavond rond 22.00 uur naar een 25-jarige man, woonachtig in Bergen op Zoom. Hij werd op het Piusplein aangehouden en voor verder onderzoek eveneens naar het cellencomplex gebracht en ingesloten.

De politie heeft de betrokkenheid van deze tweede man onderzocht. Hij is donderdag verhoord en vanwege gebrek aan bewijs weer in vrijheid gesteld. De 40-jarige man wordt vrijdag a.s. voor de Rechter-Commissaris geleid.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen