Drugslab aangetroffen in schuurtje

maandag 30 januari 2017

Bergen op Zoom - De politie heeft na een inval bij een rijtjeswoning aan de Fabritiusstraat een XTC-lab ontdekt. De 47-jarig bewoner van het pand is aangehouden.

Agenten kwamen het lab op het spoor na een anonieme tip. Het flexteam van de politie viel daarop op maandag 30 januari rond 7.30 uur het pand binnen. In de woning werd drugs aangetroffen. De bewoner is aangehouden. Vervolgens werd na onderzoek in een schuur achter de woning een XTC-lab gevonden. In het lab stonden verschillende stoffen op de drug te maken. Ook stond er een zogenaamde tabletteermachine. Een apparaat waarmee pillen gedraaid kunnen worden. 

Omdat de stoffen waarvan XTC gemaakt wordt explosiegevaar kan opleveren hebben specialisten van de politie eerst gezorgd voor een veilige werkplek door alles te stabiliseren. Vervolgens heeft de technische recherche sporenonderzoek in het lab gedaan. Daarna kon het lab ontmanteld worden. Het pand en de schuur zijn onder leiding van de rechter-commissaris doorzocht. De verdachte is afgevoerd naar het politiebureau en vastgezet.c

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen