Gewapende overval op pizzazaak

dinsdag 20 juni 2017

Bergen op Zoom - Een man heeft maandagavond 19 juni een pizzazaak aan de Antwerpsestraat overvallen. Er raakte niemand gewond.

De overvaller kwam rond 20.45 uur de zaak binnen en bedreigde een medewerker met een vuurwapen. Daarna ging hij er met het geld uit de kassa vandoor. De dader liep de Koepelstraat in. Politie-eenheden hebben in de omgeving gezocht maar hebben de overvaller niet aangetroffen. Bij de zoektocht is ook een politiehelikopter ingezet. Agenten hielden een buurtonderzoek.

 

Publiek is via een Burgernet melding gevraagd om te uit te kijken naar de dader. In het bericht is het signalement van de overvaller gegeven. Het zou gaan om een man met een dikke zwarte jas en een zwarte motorhelm met een klep. Was u getuige van deze overval op de pizzazaak? Of heeft u kort voor of na het incident iets verdachts gezien in de buurt van de Antwerpsestraat, neem dan contact op met de politie. De politie is via 0900-8844 bereikbaar. U kunt tips ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen