Aangehouden voor witwassen

maandag 17 april 2017

Bergen op Zoom - In de Prins Bernhardstraat in Bergen op Zoom is zondag rond middernacht een 48-jarige man aangehouden door de politie. Hij wordt verdacht van witwassen en de handel in drugs.

Surveillerende agenten zagen de man zondagavond laat in een auto rijden en besloten een controle uit te oefenen omdat de man met hoge snelheid reed en een afgesloten weg in ging met zijn auto. Ze gaven de man een stopteken en hieraan voldeed hij. Bij het aanspreken van de man roken de agenten een henneplucht in de auto. Op de vraag of de man een identiteitsbewijs of rijbewijs kon overleggen gaf hij aan dat hij die documenten niet bij zich had. Hierop werd door de agenten een identiteitsfouillering gedaan om erachter te komen wat de gegevens van de man waren. Bij die fouillering werd in de zakken van de man een aanzienlijk geldbedrag aangetroffen.

Door de agenten werd contact opgenomen met hun collega’s van de financiële recherche. Toen de zaak werd doorgesproken is besloten dat de man kon worden aangemerkt als verdachte van witwassen. Het geld dat de man bij zich had is door de politie in beslag genomen. In het bedrijf van de man is vervolgens een zoeking gedaan en kwamen de agenten eveneens tot de conclusie dat de man verdachte was van de handel in softdrugs. Er werden sporen aangetroffen die hierop wezen. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel. De Bergenaar wordt maandag verder gehoord over de zaak. 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen