Insluiper gaat er vandoor met jas

zondag 11 juni 2017

Bergen op Zoom - Een stelletje dat in een woning aan de Koning Willem II Straat woont is na het achtervolgen van een insluiper hun huis terug ingevlucht. De 43-jarige verdachte bleek met een groot vleesmes rond te lopen.

Op zaterdag 10 juni waren de 24-jarige vrouw en 26-jarige man thuis toen er rond 17.00 uur op de deur werd geklopt. Een getuige had gezien dat een man de woning was binnen gegaan, de voordeur stond op een kier omdat deze net geverfd was. Het stelletje ging achter de insluiper aan, hij bleek een jas te hebben weggenomen. Die jas wisten ze van hem te ontfutselen. Toen ze zagen dat de man een groot mes vast had schrok het stel en zijn ze terug de woning in gegaan.

De politie werd gebeld, maar de verdachte was er al vandoor. Dankzij een goed signalement konden agenten de man opsporen. Hij is rond 17.20 uur opgepakt aan de Zwarteweg. Omdat de man een mes vasthield en dit niet wilde loslaten is hij gepepperd en door agenten naar de grond gewerkt. Hierbij raakte de man lichtgewond. Hij is vervolgens door ambulancepersoneel gecontroleerd en ingesloten in een cel.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen