Tholen | straatinfo

verkeersdelict politie meldingen

Onder invloed in de auto

verkeersdelict

Tholen - In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 02.00 uur, meldde een voorbijganger dat er aan de Oud Vossemeersedijk in Tholen een personenauto tegen een boom was aangereden. De bestuurder zou verwondingen hebben en mogelijk onder invloed zijn.

Agenten zijn direct ter plaatse gegaan en troffen een zwaar beschadigde personenauto aan. Sporen wezen uit dat de bestuurder van de auto eerst tegen verkeersborden was aangereden en daarna tegen een boom tot stilstand was gekomen in een scherpe bocht op de dijk. De bestuurder zelf had verwondingen opgelopen als gevolg van het eenzijdige ongeval. Voor de 36-jarige man uit Stavenisse is een ambulance opgeroepen die hem naar het ziekenhuis heeft vervoerd.

Zijn auto, die aan de voorzijde helemaal vernield was, is weggesleept door een takelbedrijf. Voordat de man naar het ziekenhuis is gebracht heeft hij nog een blaastest gedaan op straat. Hieruit bleek dat hij veel te veel had gedronken. Hij blies 1170 ug/l waar de maximum toegestane hoeveelheid te nuttigen alcohol net onder de 220 ug/l ligt. Ruim vijf keer teveel dus.

In het ziekenhuis is een bloedproef van de man afgenomen. Dit bloedmonster wordt onderzocht om te kijken hoeveel de man daadwerkelijk had gedronken. Hij zal, wanneer hij voldoende hersteld is, worden uitgenodigd door de politie om een verklaring af te komen leggen. De gemeente is in kennis gesteld van de schade aan hun straatmeubilair.

Soortgelijke berichten

Duo aangehouden in gestolen auto
Harderwijk

Vrouw onwel in auto
Beverwijk

Onder invloed in de auto
Made

Aangehouden met gestolen auto
Emmen

Auto te water
Prinsenbeek

Aangehouden met gestolen auto
Hoofddorp

Dronken man ramt auto?s
Westendorp

Man aangehouden met taser in auto
Wehl

Bestuurder auto onder invloed van drugs
Hardenberg

Twee dronken brokkenpiloten in een auto
Hoogerheide

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio