Twee banden lek na achtervolging

woensdag 31 mei 2017

Bergen op Zoom - Agenten wilden in de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 04.00 uur een auto controleren op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom. De bestuurder van de auto gaf geen gehoor aan het stopteken dat hij kreeg van de politie en ging er in volle vaart vandoor.

De politiemannen zetten de achtervolging in en volgden met zwaailicht en sirenes door een groot deel van Bergen op Zoom. De auto ging steeds harder rijden en probeerde door te spookrijden, het negeren van geslotenverklaringen en het rijden door groenstroken en over voetpaden aan de politie te ontkomen. De agenten hadden intussen assistentie gekregen van hun collega’s.

Toen de man een bumper verloor en door zijn gevaarlijke gedrag ook nog twee lekke banden veroorzaakte bij de auto, besloot hij op het Klaproosplein toch maar te stoppen. In de auto zat ook nog een bijrijder. Beide mannen zijn aangehouden. De bestuurder was een 47-jarige man uit Tholen. Hij is aangehouden voor verschillende feiten uit de Wegenverkeerswet; waaronder het rijden onder invloed en het veroorzaken van gevaar op de weg. De inzittende is direct weer in vrijheid gesteld. De auto waarin beide mannen reden is getakeld en op het politiebureau nog onderzocht.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen