Wie is deze man

donderdag 29 juni 2017

Bergen op Zoom - In een groot rechercheonderzoek, naar een zware mishandeling van een OMG lid in mei 2016 in Bergen op Zoom, is een foto opgedoken. Op deze foto ligt een man vastgebonden aan een verwarming. De politie is op zoek naar de identiteit van deze man.

Uit het onderzoek, dat opgestart was in 2016, bleek dat het slachtoffer lid was van de Outlaw Motorgang (OMG) No Surrender. Inmiddels zijn in deze zaak 4 mannen aangehouden die ook lid bleken te zijn, of nauwe banden hadden met No Surrender. Het slachtoffer is blijvend invalide ten gevolge van deze zware mishandeling.

In deze zaak trof de recherche genoemde foto aan op een in beslag genomen telefoon. Onderzoek naar de identiteit van deze vastgebonden man heeft tot nu toe niets opgeleverd. Het is ook nog onduidelijk of de man op de foto nog in leven is. Daarom is deze foto gisteren via een onderzoeksjournalist in de openbaarheid gebracht.

Wat de politie en justitie al jaren weet is dat OMG’s veelal betrokken zijn bij zware georganiseerde criminaliteit en extreem gewelddadig zijn. Deze motorclubs ondermijnen de maatschappij en het (lokale) bestuur. De vele incidenten van de afgelopen tijd en de indringende situatie op deze foto onderstrepen dat. Hoewel we ons er van bewust zijn dat de foto choquerend is, is er toch voor gekozen om deze foto te tonen. Daarom wil het onderzoeksteam graag in contact komen met personen die deze man menen te herkennen. 

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden

- via de banner onder dit bericht, 

- via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden,

- via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006),

- anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M,

- via het Team Criminele Inlichtingen in een vertrouwelijk gesprek 079-3458999

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Tholen | 112 alarmeringen Tholen | Goedkoop Tanken in Tholen | Supermarkten in Tholen | Weerbericht Tholen